Hoppa till innehåll

UTSTÄLLARE

Biodlingsföretagarna har glädjen att bjuda in er att delta som utställare på Apiscandia 2024, en skandinavisk biodlarkonferens. Konferensen samlar forskare, specialister såväl som biodlare från i huvudsak norden men även övriga världen. Vi erbjuder likt tidigare år ett inspirerande föreläsningsprogram och en utställning för redskap och utrustning. 

Konferensen är förlagd till Aronsborg möte & konferens center i Bålsta, med närhet till Stockholm och Arlanda. https://aronsborg.se/

Föreläsningarna kommer att vara uppdelade i tre spår: yrkesbiodling, hobbybiodling samt ett mer konsumentinriktat spår som kommer att ligga parallellt för att nå en bred publik. 

Arrangemanget anordnas i samverkan med Jordbruksverket, LRF, Biodlarna SBR samt Svenska Bin. Konferensen kommer att hållas på i huvudsak svenska/skandinaviska men även engelska och vi förväntar oss besökare från hela Skandinavien. 

Apiscandia 2024 kommer att marknadsföras både nationellt såväl som internationellt i biodlingstidningar och via sociala medier. 

Utställningen kommer att hållas öppen från fredag kl.12.00 till söndag kl.15.00
Är du intresserad av att vara utställare? I år är utställningslokalerna placerade i anslutning till föreläsningssal och besökarna passerar genom utställningen för att komma till salen. Utställningen är också en plats för mingel med besökarna då kaffe serveras i lokalen.

Vi erbjuder ett grundpaket som inkluderar ca 6 kvm med elanslutning 10A–220V samt ett bord och stol. Extra monteryta kan läggas till vid önskemål liksom lastningsservice efter önskemål. Det finns även ett alternativ med ”mini-monter” på 2 kvm för display av roll-up etc.

Boendepaket på Aronsborg – för utställare under konferensen erbjuder vi även ett rabatterat boendepaket.
Mer information från Yngve Kihlberg, se nedan.

Bokning av monter och boendepaket:
Yngve Kihlberg – tel +46 727 211 012
yngve.kihlberg@biodlingsforetagarna.se

Ange önskemål om yta och utrustning samt företagsuppgifter, kontaktuppgifter
och faktureringsadress.

FOR INFORMATION IN ENGLISH – click here…EXHIBITORS